KURSSIT

kevät 2023

DANZE CHOREO

Danze CHOREO on aikuisille suunnattu intensiivitanssikurssi, jossa keskitytään oppimaan yksi kokonainen koreografia show- ja street-tyylejä yhdistellen. Viimeisellä kerralla koreografia videoidaan ja sen lisäksi saat itsestäsi ihania tanssikuvia muistoksi. Kurssi on kaiken kaikkiaan elämys.

LUE LISÄÄ KURSSISTA

kevät 2023

HIPHOP AIKUISET
+
NUORET

HIPHOP AIKUISET+NUORET on aikuisille ja nuorille suunnattu oma tanssikurssi, jossa pääset tutustumaan hiphop -tanssin maailmaan helposti ja ketterästi ilman suorituspaineita.

Tunneilla treenataan erilaisia street style -koreografioita hiphop musiikin tahtiin. 

LUE LISÄÄ KURSSISTA

kevät 2023

SHUFFLE

SHUFFLE on näyttävä ja vauhdikas tanssityyli, joka on syntynyt eri katutanssien pohjalta. Shufflen ominaisuuksiin kuuluu nopea jalkakikkailu ja se on yksinkertaisesti super hauskaa!

LUE LISÄÄ SHUFFLESTA

.

BAILATINO

BAILATINO tanssittaa ihanan lattarimusiikin tahtiin! Tällä kurssilla pääset tutustumaan muutamiin eri tyyleihin, kuten salsa, cha cha, samba sekä jive. Tunnit sisältävät koreografian lisäksi tekniikan ja rytmin harjoittelua, joten aikaisempaa tanssitekniikan osaamista ei vaadita. Tanssitaan ilmapiirissä, jossa liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä omien resurssien mukaan, sekä kokee oppimisen, että onnistumisen iloa.
Tärkeintä Bailatinossa on tanssin riemu!

LUE LISÄÄ KURSSISTA

kevät 2023

DANZE KIDS

Danze KIDS on 6-11 vuotiaille lapsille tarkoitettu tanssikurssi.

Tunneilla leikitään sekä tanssitaan helppoja ja mukaansatempaavia koreografioita. Tutut hittibiisit tahdittavat tuntia ja pistää lapset tanssimaan kotonakin. Sopii mainiosti myös vasta-alkajille.

LUE LISÄÄ KURSSISTA

kevät 2023

KIDS HIPHOP

Kids HIPHOP on 6-11 vuotiaille lapsille tarkoitettu street dance -tanssikurssi.

Näiltä tunneilta ei asennetta puutu! Tanssin ja leikin lomassa aika lentää vauhdilla ja lapsilla on hauskaa. Koreografiat ovat helppoja ja mukaansatempaavia. Kurssi on mainio sellaisenaan tai lisämausteena DanzeKIDS -kurssille.

LUE LISÄÄ KURSSISTA

HIPHOP NUORET

HIPHOP NUORET on 12-17 vuotiaille suunnattu oma tanssikurssi, jossa asenne kasvaa ja on kivaa.

Tunneilla treenataan erilaisia street style -koreografioita hiphop musiikin tahtiin. 

LUE LISÄÄ KURSSISTA

DANZE TEENS

Danze TEENS on 12-17 -vuotiaille nuorille suunnattu tanssikurssi.

Danze TEENS -tunneilla päästään ehdottomasti tanssin makuun! Kurssin tarkoitus on tuoda nuorille hyvää fiilistä  sekä asennetta tanssin kautta. Kurssilla opitaan street/show koreografioita.

LUE LISÄÄ KURSSISTA
Back to top