DANZE WRKOUT

DANZE WRKOUT

DANZE WRKOUT KEVÄT 2024

DANZE WRKOUT on monipuolinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, joka haastaa juuri sopivasti. Helpot ja toistuvat liikesarjat tekevät tunnista matalan kynnyksen tanssitunnin, jonne kaikenlaiset tanssinrakastajat mahtuvat aloittelijasta ammattilaiseen. Tunnilla tanssitaan tyyliltään monia erilaisia koreografioita eri biiseihin. Tanssilliseksi treenimuodoksi täydellinen konsepti, jossa kunto nousee huomaamatta ja mieli virkistyy. Jokainen voi aina haastaa itseään omalla osa-alueellaan keskittymällä joko tekniikkaan, kunnon kohottamiseen, mielen virkistykseen, itsensä ilmaisuun tai paineen purkamiseen. Tanssin hyödyt ovat mielettömät!

Danze WRKOUT -tunnit ovat normaalisti drop-in -viikkotunteja, joille voi hypätä mukaan milloin vain kertamaksulla tai kymppikortilla. Nyt kuitenkin teidän toiveesta Danze WRKOUT -tunti on myös kurssina Järvenpäässä, Studio Swayn peilisalissa, jonne pääsee vain ilmoittautumalla mukaan. Kurssilla tanssitaan samoja koreografioita kuin Widegårdin viikkotunneilla. Tämä on loistava keino tutustua Danze WRKOUTIN maailmaan erityisesti, jos ei pääse kulkemaan Pohjois-Paippisiin Widegårdille.

Mukaan mahtuu 23 nopeinta/kurssi ilmoittautumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti ja ilmoittaudu heti! Minimi 10hlö, jotta kurssi toteutuu.

MAALISKUU 2024

DANZE WRKOUT -IRTOTUNTI (1x)
Keskiviikko
13.3.2024
Klo 18:30-19:30
10e

Ohjaaja: Minttu Sainio
Paikka: STUDIO SWAY | Wärtsilänkatu 14 | JÄRVENPÄÄ

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään 12.3.2024 movemint@movemint.fi

Laitathan ilmoittautumisen yhteyteen nimen, puhelinnumerosi ja tiedon mihin ilmoittaudut.
Otsikoksi ”DANZE WRKOUT 13.3.2024”.

Back to top