KURSSIT

Danze CHOREO on aikuisille suunnattu intensiivitanssikurssi, jossa keskitytään oppimaan yksi kokonainen koreografia mm. show- ja street-tyylejä yhdistellen. Viimeisellä kerralla koreografia videoidaan ja sen lisäksi saat itsestäsi ihania tanssikuvia muistoksi. Kurssi ja erityisesti videointipäivä on kaiken kaikkiaan elämys.

LUE LISÄÄ KURSSISTA

HIPHOP AIKUISET+NUORET on aikuisille ja nuorille suunnattu oma tanssikurssi, jossa pääset tutustumaan hiphop -tanssin maailmaan helposti ja ketterästi ilman suorituspaineita.

Tunneilla treenataan erilaisia street style -koreografioita hiphop musiikin tahtiin. 

LUE LISÄÄ KURSSISTA

SHUFFLE on näyttävä ja vauhdikas tanssityyli, joka on syntynyt eri katutanssien pohjalta. Shufflen ominaisuuksiin kuuluu nopea jalkakikkailu ja se on yksinkertaisesti super hauskaa!

LUE LISÄÄ SHUFFLESTA

DANZE WRKOUT on tanssilliseksi treenimuodoksi täydellinen konsepti, jossa jokainen pääsee mukaan toistuvien liikkeiden ansiosta. Tunnilla tanssitaan monia eri tyylisiä koreografioita, jotka haastavat juuri sopivasti. Tyylinä enimmäkseen commercial. Jokainen liikkuu oman kuntonsa mukaan, mutta usein hyvä fiilis nostattaa tunnelman ja sykkeet kattoon. Danze WRKOUT -tunnit ovat normaalistui drop-in -viikkotunteja, joille voi hypätä mukaan milloin vain kertamaksulla tai kymppikortilla. Nyt kuitenkin teidän toiveesta Danze WRKOUT -tunti on myös kurssina Järvenpäässä, jonne pääsee ilmoittautumalla mukaan. 

LUE LISÄÄ DANZE WORKOUTISTA

Danze KIDS on 6-11 vuotiaille lapsille tarkoitettu vauhdikas tanssikurssi.

Tunneilla leikitään sekä tanssitaan helppoja ja mukaansatempaavia koreografioita. Tutut hittibiisit tahdittavat tuntia ja pistää lapset tanssimaan kotonakin. Sopii mainiosti myös vasta-alkajille.

Kids HIPHOP on 6-11 vuotiaille lapsille tarkoitettu street dance -tanssikurssi.

Näiltä tunneilta ei asennetta puutu! Tanssin ja leikin lomassa aika lentää vauhdilla ja lapsilla on hauskaa. Koreografiat ovat helppoja ja mukaansatempaavia. Kurssi on mainio sellaisenaan tai lisämausteena DanzeKIDS -kurssille.

LUE LISÄÄ KURSSISTA

BAILATINO tanssittaa ihanan lattarimusiikin tahtiin! Tällä kurssilla pääset tutustumaan muutamiin eri tyyleihin, kuten salsa, cha cha, samba sekä jive. Tunnit sisältävät koreografian lisäksi tekniikan ja rytmin harjoittelua, joten aikaisempaa tanssitekniikan osaamista ei vaadita. Tanssitaan ilmapiirissä, jossa liikkuja nauttii oman vartalonsa käytöstä omien resurssien mukaan, sekä kokee oppimisen, että onnistumisen iloa.
Tärkeintä Bailatinossa on tanssin riemu!

LUE LISÄÄ KURSSISTA

HIPHOP NUORET on 12-17 vuotiaille suunnattu oma tanssikurssi, jossa asenne kasvaa ja on kivaa.

Tunneilla treenataan erilaisia street style -koreografioita hiphop musiikin tahtiin. 

LUE LISÄÄ KURSSISTA
Back to top