TUNNIT

DANZE WRKOUT

DanzeWRKOUT on monipuolinen ja vauhdikas tanssillinen tunti, joka haastaa juuri sopivasti. Tunneilla opetellaan mukaansatempaavia koreografioita eri biiseihin, jotka iloksesi varmasti jäävät lihasmuistiin koko loppuelämäksi. Sivuvaikutuksena tulet löytämään itsesi yllättävistä paikoista tanssimassa näitä opittuja koreografioita, kun kuulet tutun biisin radiosta. Helpot ja toistuvat liikesarjat tekevät tunnista matalan kynnyksen tanssitunnin, jonne kaikenlaiset tanssinrakastajat mahtuvat aloittelijasta ammattilaiseen sekä lapsesta vanhukseen. Tunneilla edetään koreografia ja biisi kerrallaan. Kunto nousee huomaamatta, kun kyseessä on jotain todella hauskaa!!

DANZECHOREO

DanzeCHOREO on astetta haastavampi koreografinen tanssikurssi, jonka aikana keskitytään yhteen kokonaiseen koreografiaan. Kurssi koostuu monista kerroista, joiden aikana opetellaan koreografia pienissä osissa. DanzeCHOREO -kurssi huipentuu jännittävään kuvauspäivään, josta jää ihana muisto kaikille kurssille osallistujille.

DANZETEENS

DanzeKIDS on 12-17 vuotiaille tarkoitettu tanssikurssi.

DANZEKIDS

DanzeKIDS on 6-11 vuotiaille tarkoitettu hauska tanssikurssi.

KEPPIJUMPPA

Keppijumppa on kehoa huoltava rauhallinen, mutta silti aktiivinen tunti. Liikkeet keskittyvät suurimmaksi osaksi hartia ja niskaseudun alueisiin. Avaavien ja vahvistavien liikkeiden kautta saamme tukea ryhtiin. Hengitys on tärkeänä osana harjoitteita tehdessä. Tunnilla käytetään välineenä keppiä ja joskus lopuksi myös tennispalloja.

KUNTOPIIRI

Kuntopiiri 30′ on monipuolinen koko kehon tehotreeni. Kuntopiirissä jokainen etenee oman tason mukaan pisteeltä seuraavalle. Pisteet koostuvat osaksi lihaskuntoharjoitteista sekä myös aerobisista osuuksista.

VATSAPEPPU

Vatsapeppu 30′ on tehokas puolentunnin lihaskuntotreeni kehon omalla painolla.

FLOW JOOGA

Flow Jooga on virtaavin liikkein tapahtuvaa työskentelyä asanoiden eli jooga-asentojen parissa. Tunnilla tehdään sarja, jota harjoitetaan toistuvasti hengityksen tahtiin, niin että asanat tulevat tutuiksi. Sarjat sisältävät eteen- ja taaksetaivutuksia sekä kiertoja. Flow jooga kehittää voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa sekä tukee ryhtiä.

Back to top